reiki-slide1.jpgreiki-slide2.jpgreiki-slide3.jpg
Naslov poruke *
Vaše ime *
Email
Vaša poruka *
Sigurnosni kod * Captcha ImageUčitaj ponovo sigurnosni kod
   
 

Anita: Anita

Hvala Aleksandre na tretmanima i strpljenu kao i neizmernoj ljubavi. Kada sam pomislila da sve sve rusi oko mene i da vise nema ljudi koji brinu i zele da pomognu drugima nekako sam naletela na vas i sada sam sigurna da to nije slucajno. Osecam se mnogo bolje posle prve sesije tretmana i nadam se da cu uz vasu pomoc, ponovo moci da se uhvatim sa problemima u kostac, kao nekada. Saljem vam iskrene pozdrave. Anita.

nedelja, 20 april 2014

Nenad Stokic ( Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ): Hvala Aco!

Citao sam svasta i upoznao razne ljude ali niko nije mogao da mi sredi migrene koje su me ubijale.Sken je pokazivao da je sve u redu,trovao sam se raznim pilulama koje su mi lekari prepisivali ali nije bilo pomaka.Svaki dan 5 godina unazad mene glava ubija i tu nema pomoci...vec sam na neki nacin i naucio da zivim s tim dok nisam upoznao Acu,savim slucajno,ili mozda i ne, i dok mi nije malo pojasnio neke stvari duhovne prirode koje su mi dale snage da resim svoje probleme.Posle samo nekoliko tretmana ja sam shvatio da su bolovi sve redji,kada ih je i bilo to nije bio taj intezitet kao pre.Jos uvek imam migrenu ali ne svaki dan i ne na taj nacin da ne mogu da radim dnevne poslove zbog toga.Verujem da ce to potpuno stati a ako i ne stane hvala ti Aco za sav trud koji si uradio i ovo je dovoljno!Ziv mi bio!

sreda, 15 avgust 2012

Darko: Pohvala

Sve pohvale za ovaj sajt!!!!!!!!!! Iniciran sam u drugi stepen reikija, i na ovom sajtu sam dosta toga poucno  procitao i naucio samo napred!!!!!!!!!!!!!!! 

sreda, 02 maj 2012

Antonije: zahvalnost

Želim da zahvalim Aleksandru na vremenu i pažnji koje mi je posvetio; također, zahvaljujem i za to što me je na neki način upoznao sa reikijem i uveo u čudesan svet reikija. Hvala i na skromnosti i nesebičnosti koju sam u njemu video. Srdačno preporučujem Aleksandra svakome kome bi reiki mogao da bude od pomoći. 

četvrtak, 12 januar 2012

MarinaCh: Zahvalnost

Želim da izrazim zahvalnost Aleksandru za lekovite tretmane, koji su mi zbilja pomogli, i čije se dejstvo i po završetku nastavlja. Takođe bih želela da zahvalim na strpljenju, blagosti i razumevanju kao i na vremenu koje mi je posvetio.Ta posvećenost je retkost u današnje vreme, i od poznatih i bliskih a pogotovo od nepoznatih. Zahvaljući Aleksandru, otkrila sam lekovitost i važnost primene reikija u svakodevnom životu, kao podsticaj za razvoj ličnosti u svakom pogledu, i kao način za pomoći drugima. Iz svih tih razloga želim reiki inicijaciju, i da moj poštovani učitelj bude Aleksandar

petak, 11 novembar 2011